Voorleesmoment voor de allerkleinsten

15 januari 2023, 13:23


Regio Info

WOUDRICHEM – Bij het voorleesmoment bij de bibliotheek geniet u samen met uw kind van een mooi verhaal of prentenboek. Heerlijk ontspannen onder het genot van een kop koffie of thee.

Naast het voorleesmoment kunt u ook het BoekStartkoffertje in de bibliotheek ophalen. Met het ophalen van het koffertje krijgt u een lidmaatschap voor de Bibliotheek. Zo kunt u thuis ook lekker genieten van alle (prenten)boeken, puzzels en andere materialen die speciaal voor de allerkleinsten beschikbaar zijn.

Bij ieder voorleesmoment is KrijgdeKleertjes ook aanwezig. Daar ruilt u de te kleine kleding van uw kind(eren) om voor andere kinderkleding in een maatje groter. Ruilen is gezellig, goed voor het milieu en voor uw portemonnee. Het voorleesmoment is gepland op woensdag 8 februari tussen 09.00 en 11.00 uur in De Werf in Woudrichem.