Infoavond energielasten verenigingen en maatschappelijke accommodaties

15 januari 2023, 12:42


Regio Info

ALTENA – Gemeente Altena wil maatschappelijke accommodaties en verenigingen voor sport en cultuur ondersteunen bij de stijgende energielasten.

Hiervoor organiseert men 2 informatiebijeenkomsten. Tijdens deze avonden informeert men u over de procedure rond de tegemoetkoming 2022. De informatiebijeenkomsten zijn staan gepland op maandag 6 februari van 19.30 tot 21.30 uur in het gemeentehuis in Almkerk voor alle verenigingen voor sport en cultuur. De tweede avond is op maandag 13 februari van 19.30 tot 21.30 uur in het gemeentehuis en bedoeld voor het maatschappelijk vastgoed.

Wilt u uw komst aanmelden of heeft u vragen? Aanmelden is niet nodig en voor vragen kunt u contact opnemen per e-mail op g.vandijk@gemeentealtena.nl of r.seffelaar@gemeentealtena.nl.