Wilhelmina’26 en Noad’32 zetten unieke samenwerking op

8 januari 2023, 20:33


Sport Nieuws

WIJK EN AALBURG – De Wijk en Aalburse Voetbalverenigingen Wilhelmina’26 en Noad’32 hebben een unieke samenwerking opgezet.

Doordat beide verenigingen last hebben van een teruglopend ledenaantal bij de jeugd kwam een samenwerking tot stand. Er zijn een drietal samengestelde teams juniorenelftallen ingeschreven voor de voorjaarcompetities. Het betreft een JO-13 elftal en twee JO-15 elftallen. Naast de noodzaak door teruglopende ledenaantallen in deze leeftijdscategorieën, is het een prachtige mogelijkheid om de jeugd, die op school en in het dorp al samen spelen, een voetbalomgeving te bieden waarin ze zich verder kunnen ontwikkelen.

Beide verenigingen hebben de intentie uitgesproken voor een langere periode de samenwerking aan te gaan. Maandelijks zal geëvalueerd worden om alles zo eerlijk en transparant mogelijk te laten verlopen.