Twee zwaargewonden bij auto-ongeluk in Wijk en Aalburg

8 januari 2023, 20:31


Hulpdiensten

WIJK EN AALBURG – In de Rivelstraat in Wijk en Aalburg is zondagmiddag rond 17.00 uur een auto-ongeluk gebeurd. Daarbij zijn twee mannen zwaargewond geraakt.

Voor zover bekend was er geen ander verkeer betrokken bij het ongeluk. De auto waarin de mannen zaten raakte van de weg en botste tegen een boom. Beide slachtoffers moesten worden gereanimeerd. Gezien de ernst van het ongeluk werd ook een trauma-arts opgeroepen.

Een van de slachtoffers is met de traumahelikopter naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht. De tweede gewonde is met de ambulance naar het ziekenhuis in Tilburg gebracht. Hoe het met de gewonden gaat, is niet bekend. De toedracht van het ongeluk werd door de politie onderzocht. De weg was enige tijd afgesloten.