Dinsdag in tweede ronde TOTO KNVB Beker: Kozakken Boys – ADO Den Haag

7 januari 2023, 18:32


Sport Nieuws

WERKENDAM – Aanstaande dinsdag staat voor Kozakken Boys de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker op het programma.

Kozakken Boys speelt dan tegen ADO Den Haag. Om 20:00 uur wordt afgetrapt op het sportpark De Zwaaier in Werkendam. De club verwacht ongeveer 2.500 toeschouwers. De club heeft de nodige veiligheidsmaatregelen genomen en rekent op een mooi evenement. Het aantal ADO Den Haag toeschouwers is beperkt tot circa 150. Zij krijgen plek in een uitvak, met eigen catering en toiletunits. Ze kunnen alleen met een buscombi naar Werkendam komen.

Voor supporters van Kozakken Boys is er alleen een online kaartverkoop. Hierbij geldt een maximaal aantal kaarten per persoon. Kaarten kunnen tot dinsdag 10 januari 17.00 uur besteld worden. Aan de poort is géén verkoop van kaarten.