Neem deel aan de Boekenclub bij de bibliotheek

24 december 2022, 13:38


Regio Info

WOUDRICHEM – Bent u dol op lezen? Ontdekt u graag nieuwe boeken? Dan bent u de perfecte kandidaat voor de Boekenclub.

Samen met andere enthousiaste lezers gaat u in een half jaar tijd nieuwe boeksoorten ontdekken. Samen leest u de nieuwste boeken en test u of ze wel zo leuk zijn als wordt gezegd. Het is de bedoeling om vier keer bij elkaar te komen om te vertellen over de boeken die u heeft gelezen. Een mooie bonus; u leent de boeken die u leest extra lang. Zo heeft u meer tijd om goed ontdekken wat u van het boek vindt.

Voor deze activiteit moet u aanmelden via Sjors Sportief. Dat doe u via de website www.sportcoachaltena.nl. De eerstvolgende datum voor de Boekenclub is maandag 16 januari tussen 16.00 en 17.00 uur.