Bezoek het energiespreekuur op dinsdag 3 januari

24 december 2022, 13:40


Regio Info

WIJK EN AALBURG – Ziet u door de bomen het bos niet meer als het gaat over de energierekening? Bezoek dan het Energiespreekuur.

Bij het energiespreekuur helpt met u verder met onder een aantal onderwerpen. Denk dan aan: Hoe kan ik besparen op mijn energieverbruik? Waar krijg ik onafhankelijk advies? Zijn zonnepanelen voor mij interessant? Wat kan ik besparen met een nieuwe wasmachine/koelkast/vriezer? Maar ook met andere vragen kan men u hier verder helpen. Voor het beste persoonlijk advies is het aan te raden om de laatste jaarafrekening van de energieleverancier mee te nemen.

Het Energiespreekuur is op dinsdag 3 januari van 14.00 tot 16.00 uur in de Bibliotheekvestiging te Wijk en Aalburg. Aanmelden is niet nodig en binnenlopen is kosteloos.