Leren over geld en het leven?

21 december 2022, 16:55


Regio Info

SLEEUWIJK – Steeds meer mensen hebben moeite om rond te komen. Dit is elke dag, als u de kranten openslaat of naar de supermarkt loopt, te zien en te horen.

Die ontwikkeling gaat dwars door alle lagen van de bevolking. In de regel is men in de kerk terughoudend om te praten over geld en bezittingen. Maar feit is wel dat iedereen ermee te maken heeft en dagelijks financiële keuzes maakt. Daarom wil De Burcht in Sleeuwijk vanaf januari de cursus ‘Je Geld én je Leven’ geven. Het is geen cursus van het NIBUD en ook geen Bijbelstudie over rentmeesterschap. Het is een mix van beide, bedoeld om mensen te helpen in financiële vrijheid te leven. En om te leren ontdekken hoe God geld en bezittingen heeft bedoeld.

Deze cursus wordt gegeven op vijf avonden van januari tot maart 2023. U bent van harte welkom om aan te schuiven en te leren van Jan Baan. De avonden starten om 20.00 uur, inloop met koffie en thee vanaf 19.45 uur. De eerste avond is op donderdag 12 januari 2023. Wilt u meer leren over geld en de rol hiervan in de Bijbel, maar ook in het dagelijks leven? Kijk op www.deburchtsleeuwijk.nl of mail naar growacademy@deburchtsleeuwijk.nl.