Plaatjesspaaractie ‘De Tijd Vliegt’ bij Albert Heijn Almkerk

14 december 2022, 17:56


Regio Info

ALMKERK – Na een succesvolle editie in 2021 komt Albert Heijn Almkerk weer met een nieuwe plaatjesspaaractie voor een prachtig boekwerk over de dorpen Almkerk, Nieuwendijk, Uitwijk, Waardhuizen en Uppel, dat de titel ‘DE TIJD VLIEGT’ heeft meegekregen.

De opzet van de actie is stickers sparen, net als de vorige keer. Wel is gekozen voor een wat andere lay-out met grotere plaatjes en een aantal andere items, zoals o.a. het opnemen van foto’s van bekende personen of verenigingen.

Ook deze keer wordt het boek gratis aangeboden en een week voor de start van de actie huis aan huis verspreid in de dorpen Almkerk, Nieuwendijk, Uitwijk, Waardhuizen en Uppel. Het boek is ook verkrijgbaar in de winkel, zolang de voorraad strekt. Bij iedere € 10,- aan boodschappen bij Albert Heijn Almkerk krijgen klanten een zakje met 3 stickers. Spaarders moeten er zelf weer voor zorgen dat het boek vol komt met plaatjes. De spaaractie loopt van 19 december 2022 tot en met 11 februari 2023.