Man klemgereden, mishandeld en beschoten in Giessen

10 december 2022, 12:14


Hulpdiensten

GIESSEN – Op het industrieterrein aan de Nijverheidstraat in Giessen is in de nacht van vrijdag op zaterdag op een 25-jarige man geschoten. Hij werd ook mishandeld.

Het schietincident gebeurde rond 00.35 uur. Een 25-jarige automobilist werd met een ex-vriendin klemgereden door meerdere auto’s. Enkele personen sprongen uit de auto en mishandelden de man. Daarbij werd hij met een wapenstok geslagen. Toen de 25-jarige man vluchtte, werd er meerdere keren op hem geschoten. Hij werd niet geraakt.

Nadat de daders waren weggereden, belde het slachtoffer meteen de politie. Agenten hielden even later in Wijk en Aalburg twee verdachten aan. Het betreft een 18-jarige man uit Woudrichem en een 19-jarige man uit Brakel.