Wandel door Veen tijdens ‘Kerst in Veen’ op 17 december

23 november 2022, 21:50


Regio Info

VEEN – Op zaterdag 17 december organiseert Oranjevereniging Prinses Margriet ‘Kerst in Veen’.

Op die dag kunt u, met de afstreepkaart in de hand, gezellig door Veen wandelen en zoeken naar de Kerst in Veen-posters. Vele inwoners van Veen hebben zich al aangemeld voor deze actie en hangen één van de vier verschillende posters voor hun raam. Het is dan aan u om te gaan speuren en alle posterlocaties aan te kruisen op de afstreepkaart. Tijdens de route komt u allerlei huizen tegen met kerstversieringen en wie weet zijn er op de route wel ergens lekkere traktaties te vinden.

U kunt tussen 14.00 en 20.00 uur gaan speuren. Vooraf aanmelden om mee te doen is niet nodig. De afstreepkaart kunt u downloaden via de website https://www.oranjeverenigingveen.nl/schedule/kerst-in-veen/