Kerstconcert Mannen- en Kinderkoor in Wijk en Aalburg

23 november 2022, 21:20


Regio Info

WIJK EN AALBURG – Op zaterdag 17 december 2022 hoopt het Christelijk Mannenkoor Altena samen met het kinderkoor KidsPraise uit Wijk en Aalburg een mooi Kerstconcert te geven in de Hervormde Kerk ‘De Burg’, Oude Kerkstraat 19a te Wijk en Aalburg.

Het programma is zeer gevarieerd met koorzang, samenzang en muzikale intermezzo, alles onder leiding van Martin de Jong. De kerk gaat open om 19.00 uur en het concert begint om 19.30 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid op het Marktplein, op 7 minuten loopafstand van de kerk.

De toegangsprijs is € 10,- inclusief consumptie in de pauze. Voor kinderen t/m 12 jaar is toegang gratis. Kaarten zijn te bestellen bij de leden van het mannenkoor of per mail via secretaris@cmaltena.nl of kidspraise@hervormdaalburg.nl. Telefonisch bestellen kan ook, via 06-10221541. Bestelde kaarten worden thuisbezorgd, maar ze zijn ook verkrijgbaar bij de KEBO op Oude Kerkstraat 15.