Wereldlichtjesdag Altena 2022 op 11 december

23 november 2022, 21:58


Regio Info

WOUDRICHEM – Op zondag 11 december is het weer het moment voor de jaarlijkse Wereldlichtjesdag Altena. Deze editie is in ’t Rondeel in Woudrichem.

De organisatie van Wereldlichtjesdag Altena wil met de stichting die hiervoor in het leven geroepen is (groot)ouders, broertjes en zusjes en andere familieleden en betrokkenen een steun in de rug bieden. Op Wereldlichtjesdag, dat ieder jaar op de tweede zondag van december wordt georganiseerd, staan we stil bij alle kinderen die, op welke leeftijd, hoe lang geleden of door welke oorzaak dan ook, zijn overleden. Inmiddels is deze bijeenkomst in Altena niet meer weg te denken. Graag wil men u ook dit jaar weer van harte uitnodigen om de volgende bijeenkomst bij te wonen op zondag 11 december.

U bent welkom in ’t Rondeel vanaf 18.15 uur. Het programma begint om 18.30 uur. De toegang is gratis. Als u doorgeeft met hoeveel personen u wilt komen en hoe jullie kind(je) heet, dan maakt de organisatie vooraf een kaarsje voor hem/haar klaar. Meer informatie is te lezen via Facebook onder Wereldlichtjesdag Altena.