Bezoek het Energiespreekuur op 2 december

20 november 2022, 11:28


Regio Info

WOUDRICHEM – Ziet u door de bomen het bos niet meer als het gaat over de energierekening? Bezoek dan het Energiespreekuur.

Bij het energiespreekuur helpt met u verder met onder een aantal onderwerpen. Denk dan aan: Hoe kan ik besparen op mijn energieverbruik? Waar krijg ik onafhankelijk advies? Zijn zonnepanelen voor mij interessant? Wat kan ik besparen met een nieuwe wasmachine/koelkast/vriezer? Maar ook met andere vragen kan men u hier verder helpen. Voor het beste peroonlijke advies is het aan te raden om de laatste jaarafrekening van de energieleverancier mee te nemen.

Het Energiespreekuur is op vrijdag 2 december van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheekvestiging te Woudrichem. Aanmelden is niet nodig en binnenlopen is kosteloos.