‘Zullen we hier even op de vloer stampen?’

19 november 2022, 05:28


Regio Info

SLEEUWIJK – Een groepje leerlingen uit groep 8 maakt samen met conrector Hilde van Haaften een exclusief rondje door het Altena College in Sleeuwijk.

De rondleiding door het schoolgebouw is een activiteit voor leerlingen die een voorproefje – Sneak Peek – willen van hun leven als brugklasser. Tijdens de rondleiding vertelt conrector Hilde van Haaften allerlei leuke weetjes en laat de achtstegroepers alle hoekjes van de school zien. “Zullen we hier even op de vloer stampen? Gewoon even om te horen hoe het klinkt als de betonnen vloer overgaat in de vloer van de semipermanente lokalen?” Dat laten de leerlingen zich geen twee keer zeggen.

Van conciërgeruimte tot de opslagruimte van robotica-onderdelen. Een kijkje in diverse lokalen zoals IT-Skills en Muziek. Als afsluiter vanuit het aardrijkskundelokaal op de bovenverdieping een blik op de prachtige atletiekbaan. Wil je komen kijken op het Altena College? Kom dan woensdag 25 januari naar deze dag van 14.00 tot 18.00 uur.