Thema-avond: Perspectief en ruimte voor boeren in Altena?!

19 november 2022, 17:39


Regio Info

WAARDHUIZEN – Op 30 november zal er een avond worden georganiseerd met als thema: ‘Perspectief en ruimte voor boeren in Altena?!’.

Tijdens deze avond zullen een aantal sprekers een inleiding geven op dit thema. Zo zal voormalig ChristenUnie Statenlid en huidig directeur van het Collectief Rivierenland Hermen Vreugdenhil spreken over de uitdagingen die er zijn maar ook het perspectief wat hij ziet voor boeren in de regio. Na de inleiding zullen de aanwezigen onder leiding van raadslid Hennie Schermers in gesprek gaan over het thema en is er ruimschoots tijd om van gedachte te wisselen over dit onderwerp.

ChristenUnie Altena nodigt iedereen die betrokken is bij dit thema van harte uit om deze avond bij te wonen. De avond zal plaatsvinden in het gebouw van de GKv in Waardhuizen (Waardhuizen 24). Aanvang van de avond is 20.30 uur, inloop vanaf 20.15 uur.