Getuigen gezocht voor mislukte overval op pizzeria

16 november 2022, 17:05


Hulpdiensten

SLEEUWIJK – Een overvaller probeerde afgelopen zondagavond zijn slag te slaan bij een pizzeria aan de Nieuwe Es in Sleeuwijk. Gewapend met een koevoet bedreigde hij het personeel.

Toen de pizzabakker zijn pizzaschep tevoorschijn haalde, nam de overvaller de benen. Zonder buit rende hij weg. Getuigen zien hem richting de Eikenlaan rennen, maar hier verdwijnt hij uit het zicht. Niemand raakte gewond. Agenten spreken diezelfde avond meerdere getuigen. In de omgeving zoeken zij naar de dader. Hierbij worden een aantal personen gecontroleerd, maar niemand wordt die avond aangehouden.

Bent u getuige en heeft u de politie nog niet gesproken? Of heeft u kort voor of na het incident iets verdachts gezien in de buurt van de pizzeria aan de Nieuwe Es? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 bereikbaar.