Bingo in Werkendam voor World Servants

16 november 2022, 16:44


Regio Info

WERKENDAM – In de Maranathakerk wordt zaterdag 26 november vanaf 19.00 uur een bingo gehouden voor World Servants. Samuelle van Oord, Elike Treffers en Rebecca Vis willen met de bingo geld ophalen om in de zomer van 2023 met World Servants af te reizen naar Bolivia en Zuid-Afrika.

Daar gaan de jongeren bouwen aan klaslokalen en een kind- en jeugdcentrum, zodat de kinderen zich daar kunnen ontwikkelen en een betere toekomst tegemoet gaan. Bij de bingo zijn er allerlei leuke prijzen te winnen waaronder waardebonnen van winkels in Werkendam, maar ook leuke pakketten met lekkernijen. Voor iedereen is er wel iets. Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor koffie, limonade en wat lekkers! De inloop is vanaf 18.45 en de bingo begint om 19.00 uur. De kosten zijn tien euro voor volwassenen en 7,50 euro voor kinderen t/m 12 jaar. De gehele opbrengst gaat naar het goede doel. Iedereen is welkom.

Opgeven kan via www.geef.ws/bingowerkendam of bellen of een appje sturen naar Samuelle van Oord via 06 – 15 58 71 62. In het eerste geval kunt u het geld gelijk overmaken. In het tweede geval kunt u contant of via een QR-code betalen op de avond zelf. Op geef.ws/werkendam is ook meer informatie te vinden over de World Servants projecten en eventueel sponsoren.