Samen de winter door!

11 november 2022, 17:31


Regio Info

ALTENA – Kom zaterdag 19 november ook naar Andel, Genderen of Sleeuwijk en leer van elkaar energie besparen.

Steeds meer mensen hebben moeite met het betalen van de hoge energierekening. Samen met meer dan 60 andere Nederlandse energiecoöperaties komt Altena Nieuwe Energie daarom in actie. Zij gaan hun kennis over energiebesparende maatregelen met zoveel mogelijk mensen delen. Kom dus voor waardevolle tips op 19 november om 13.00 uur naar Andel (Beatrixstraat 20, bij Teus van Oord), Genderen (Weidestraat 5, bij Dick Nederveen) en Sleeuwijk (Notenlaan 82, bij Ienze Koekkoek). Die middag organiseert Altena Nieuwe Energie op drie adressen een inloop bij mensen thuis.

Altena Nieuwe Energie deelt kortingsbonnen uit, zorgt voor uitleg van een energiecoach en verstrekt een duidelijk overzicht met de tips die de meeste impact hebben, makkelijk uit te voeren zijn en niks of heel weinig kosten. Cees de Bas, voorzitter van Altena Nieuwe Energie: “Soms weet je gewoon niet welke tips betrouwbaar zijn of waar je moet beginnen. Onze tips komen rechtstreeks uit de praktijkervaring van onze onafhankelijke energiecoaches en kennispartners. En ook de tips zijn natuurlijk kosteloos en vrijblijvend. We zouden het geweldig vinden als iedereen de ontvangen tips doorgeeft aan minimaal twee bekenden. Iedereen kan nu wel wat hulp gebruiken bij het verlagen van de energierekening. Door elkaar te helpen, helpen we samen zo veel mogelijk mensen de winter door!”