Ad Vanderveen en Philip Kroonenberg bij Xinix Rootscafé

8 november 2022, 19:53


Regio Info

NIEUWENDIJK – Het duo Ad Vanderveen en Philip Kroonenberg treedt vrijdag 18 november op bij Xinix Rootscafé onder de naam Catch Up.

De twee muzikanten maakten in de tachtiger jaren al samen muziek in de band Personnel. In 1992 kwam het na twee succesvolle albums tot een breuk. Die breuk duurde 30 jaar. Door het meewerken van Kroonenberg aan het nieuwe album van Vanderveen (Candle To You), bleek dat de klik er nog steeds was.

De muzikanten besloten de draad weer op te pakken en als Catch Up een tour te gaan maken. In Xinix wordt het een optreden waarin songs en anekdotes uitgewisseld worden. De stijl is Americana. Het optreden begint om 20.30 uur. Zaal open 20.00 uur. Kaarten kosten in voorverkoop via www.xinix.nl 15 euro. Aan de zaal zijn ze een euro duurder.