Neem deel aan de workshop ‘Vind meer balans’

6 november 2022, 13:49


Regio Info

WIJK EN AALBURG – Altijd druk? Vind meer balans in 5 simpele stappen door deel te nemen aan deze workshop op woensdag 16 november.

Bent u altijd druk? Vraagt u uzelf dagelijks af hoe u al die ballen in de lucht moet houden? Weet u niet waar u moet beginnen? Geen nood, ook u kunt uw hoofd leegmaken en uw taken succesvol oppakken. Tijdens deze workshop brengt u al uw taken in beeld. U ontdekt hoe u hierin prioriteiten kunt stellen en hoe u grote, onoverzichtelijke taken wel tot een goed einde brengt. Via informatie, oefeningen en vraag- en antwoordrondjes ontvangt u tips en trucs die nodig zijn om uw taken op te pakken. Daarnaast ontvangt u een naslagwerk boordevol tips en adviezen om thuis nog eens op uw gemak na te lezen.

Aanmelden kan via de website www.bibliotheekaltena.nl. De toegang voor de avond kost € 10,- voor leden en € 12,50 voor niet-leden van de Bibliotheek. De avond start om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. De locatie is de Bibliotheek Vestiging te Wijk en Aalburg aan de Perzikstraat 7b.