Kom naar de opening van de Pepernotenfabriek

6 november 2022, 14:00


Regio Info

WOUDRICHEM – Kinderopvang BuitenGewoon en Bibliotheek CultuurPuntAltena hebben Sinterklaas uitgenodigd om op 23 november de pepernotenfabriek in Woudrichem te openen.

Op deze woensdagmiddag zijn alle kinderen met hun (groot)ouders welkom op de Werf in Woudrichem. Hier gaan ze aan de slag in de keuken, om de lekkerste pepernoten te bakken. In de Bibliotheek zoeken ze naar de verstopte cadeaus die ze daarna tijdens de Pietengym in de juiste schoorsteen moeten bezorgen. Bij BuitenGewoon gaan de kinderen creatief aan de slag en we zorgen voor een drankje en versnapering voor de ouders.

En uiteraard ontmoet je de Sint in de Pepernotenfabriek. Hij zit klaar in zijn stoel om met alle kinderen op de foto te gaan en hun verlanglijstjes of tekeningen in ontvangst te nemen. De Pepernotenfabriek is geopend op 23 november van 15.00 tot 17.00 uur. Ziet de Sint je dan?