De HartenJager zoekt vrijwilligers

2 november 2022, 20:31


Regio Info

GIESSEN – Anne en Nicolette van de HartenBrigade zijn op zoek naar vrijwilligers die dol zijn op koffiezetten, drankjes inschenken en broodjes maken. Vrolijke sfeermakers die niet nerveus worden van een flinke groep mensen aan de bar.

Zij zoeken mensen die op maandagavond en zaterdag overdag invulling kunnen geven aan het barschema van de (Harten)Jager. Proef aan de gezellige sfeer, doe toffe nieuwe contacten op, neem deel aan de jaarlijkse vrijwilligersavond en ontvang een leuk eindejaarspresentje.

Voor aanmelden of meer informatie kunt u bellen naar 06-38694800 of 06-30090707. De HartenBrigade en de Jager zijn getrouwd in gemeenschap van goederen, dus een deel van de baropbrengst gaat naar mooie activiteiten die inwoners van Altena blij maken.