Maatschap Fysiotherapie Werkendam in voormalige bibliotheekruimte Gedempte Haven

21 oktober 2022, 18:06


Lokaal Nieuws

WERKENDAM – Sinds de verhuizing van de bibliotheek naar Vlechtwerk staat de voormalige bibliotheekruimte aan de Gedempte Haven in Werkendam leeg.

Gemeente Altena heeft gezocht naar een invulling die past bij de gemeentelijke wijklocatie die in het pand gevestigd blijft en die aansluit bij de maatschappelijke bestemming. In de loop van 2023 verhuist MTS Fysiotherapie Werkendam naar dit pand. In de ruimte komen onder andere behandelkamers en een oefenruimte voor fysiotherapie. Op korte termijn start de verbouwing die ongeveer vier maanden gaat duren. Daarna volgt een feestelijke opening.

Wethouder gemeentelijk vastgoed Shah Sheikkariem: “Lange tijd hebben we gezocht naar een geschikte invulling voor deze locatie. We zijn dan ook erg blij dat we met MTS fysiotherapie een maatschappelijke partner hebben gevonden die voor een langere periode een goede invulling geeft aan dit gemeentelijke pand. De activiteiten van deze nieuwe huurder sluiten mooi aan bij ons gedachtengoed van een Vitaal Altena. Nu we deze invulling gevonden hebben richten we onze aandacht ook weer op de naastgelegen gemeentelijke wijklocatie. Deze willen we intensiever gaan gebruiken, waarmee we onze dienstverlening verbeteren en Werkendam beter zullen bedienen.”

Ook Maatschap Fysiotherapie Werkendam is heel blij dat in goede samenwerking met de gemeente een mooie locatie is gevonden om goede, passende zorg te kunnen blijven verlenen. Er is nog ruimte voor een kleinschalige onderverhuur, passend bij de maatschappelijke context. Geïnteresseerden kunnen zich hiervoor melden bij MTS Fysiotherapie.