Open huis bij vmbo Schans in Sleeuwijk groot succes

20 oktober 2022, 14:37


Lokaal Nieuws

SLEEUWIJK – Tijdens een gezellige Doemiddag op woensdag 19 oktober maakten leerlingen uit groep 7 en 8 kennis met vmbo Schans. Een speurtocht door de school, sporten in de gymzaal, een les Talenttijd en meedoen aan het Schans journaal, het was een groot succes.

’s Avonds opende Schans de deuren voor ouders/verzorgers en leerlingen. Docenten en leerlingen van Schans stonden bezoekers te woord, het Schans journaal werd uitgezonden in de aula en er waren leuke activiteiten. Het Schansteam kijkt met veel plezier terug op een drukbezochte avond.

Schans organiseert nog een aantal Doemiddagen met verschillende thema’s. Leerlingen van groep 8 zijn van harte welkom. Meer informatie is te vinden op de website van de school.