Dag voor de Mantelzorgers in Altena

19 oktober 2022, 17:46


Regio Info

ALTENA – Aangezien het binnenkort weer de Landelijke dag van de Mantelzorg is, verzorgen Stichting Trema en Welzijn Pro Seniore samen een gezellige Dag voor de Mantelzorgers in de hele gemeente Altena.

Zij bieden een keuze uit twee activiteiten. De eerste mogelijkheid is een optreden van de Pauwergirls, “Muziek met een knipoog en een snufje theater”, met aansluitend een lunch in de Hartenjager in Giessen op 26 oktober om 10.30 uur. Mogelijkheid twee is een uitgebreide Brabantse koffietafel in Dorpshuis Genderen op 27 oktober om 12.30 uur.

Bent u mantelzorger? Dan kunt u zich opgeven voor één van deze bijeenkomsten. Dit kan bij Trema Welzijn via telefoonnummer 0183-408444 of e-mailadres mantelzorg@trema.org. Bij aanmelding wordt u verzocht eventuele allergieën of andere eetwensen door te geven.