Showkorps Wilhelmina organiseert jaarlijkse Taptoe

11 september 2022, 09:02


Regio Info

SLEEUWIJK – Zaterdagavond 17 september organiseert Showkorps Wilhelmina na 3 jaar afwezigheid hun jaarlijkse taptoe in Sleeuwijk. In het park aan de Notenlaan wordt speciaal voor die avond een sfeervolle taptoelocatie gerealiseerd compleet met tribune voor meer dan 1000 bezoekers.

De volgende korpsen zullen zich presenteren: Jeugd Rijnmondband, Showcorps Concento, Show- en Marchingband Da Capo en Show- en Marchingband. Stuk voor stuk zijn dit showkorpsen die hun sporen in de muziekwereld hebben verdiend. De bezoekers kunnen dan ook een avond beleven vol muziek en show op topniveau. Natuurlijk zullen Showkorps Wilhelmina, het Jeugdshowkorps en ook het zittend orkest Wilhelmina 3 niet ontbreken op deze avond.

De aanvang is om 20.00 uur en de toegang is gratis. Taptoe Sleeuwijk zal rond 22.15 uur in het park worden afgesloten met een gezamenlijk finale-optreden van alle deelnemende korpsen.