Nieuwe muziekseizoen in Het Sleeuwijkse Kerkje begint weer

4 september 2022, 15:11


Regio Info

SLEEUWIJK – Het nieuwe muziekseizoen in Het Sleeuwijks Kerkje begint weer. Op 30 september treden Anne Frijns (piano) en Saskia Frijns (viool) op met een aantrekkelijk programma met werken van Mozart, Ravel, Stravinsky en Gershwin.

Ravel werd bij het componeren van zijn vioolsonate beïnvloed door jazz en blues en van Gershwin wordt de suite uit Porgy en Bess gespeeld, dus het belooft een zeer gevarieerde avond te worden.

Het concert begint om 20.15 uur. Meer informatie vindt u op www.sleeuwijkskerkje.nl waar u ook (seizoens)kaarten kunt kopen. Het is niet mogelijk om kaarten op de avond van de voorstelling in Het Sleeuwijks Kerkje te kopen. Voor vragen kunt u mailen naar cultuur@sleeuwijkskerkje.nl.