Cursus Omgaan Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)

24 augustus 2022, 21:12


Regio Info

ALMKERK – De gevolgen van Niet Aangeboren Hersenletsel, door bijvoorbeeld een ongeluk, ziekte of hersenbloeding, zijn vaak heel ingrijpend. Niet alleen voor de getroffene, maar ook voor de partner, familie, vrienden en kennissen.

Als naaste wordt u geconfronteerd met de zichtbare, vaak lichamelijke beperkingen en onzichtbare gevolgen. Met onzichtbare gevolgen wordt verandering in denken, gedrag of emotie bedoeld. Maar hoe gaat u hier als mantelzorger mee om? Welke impact heeft dit op het geven van mantelzorg?Mantelzorgondersteuning van Trema Welzijn biedt in Altena een cursus aan over omgaan met een naaste met niet aangeboren hersenletsel. De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten en een terugkombijeenkomst.

Het vindt plaats op 8, 15, 22 en 29 september en een terugkombijeenkomst op 3 november. De bijeenkomst is telkens van 19.30 tot 21.30 uur in ’t Wapen van Emmickhoven in Almkerk. Heeft u interesse? Geef u dan op via mantelzorg@trema.org of tel. 0183 – 408444.