Opnieuw een Dutch Food Week Altena

10 augustus 2022, 09:50


Lokaal Nieuws

ALTENA – Na het succes van vorig jaar organiseert de gemeente Altena samen met haar inwoners, organisaties, ondernemers en onderwijs weer een bruisende Dutch Food Week vol activiteiten voor verschillende doelgroepen.

Van 8 tot 15 oktober bruist de gemeente van de activiteiten die alles te maken hebben met uw maaltijd van morgen: lokaal geproduceerd, gezond en duurzaam. Onlangs vond er een kick-off plaats met onder andere presentaties van wethouder Roland van Vugt en programmamanager Albertien Perdok. Ook was er een belevingsmarkt met biologische producten, geitenijs en informatie over pixelfarming. Op dit moment wordt het programma samengesteld.

Heeft u vragen of wilt u een activiteit aanmelden? Bedenk een activiteit, kies de doelgroep en laat zien hoe u aan de maaltijd van morgen werkt. Raadpleeg de veelgestelde vragen op de website www.gemeentealtena.nl/ondernemen/dutch-food-week-altena/ of neem contact op met Team Dutch Food Week via het e-mail adres dutchfoodweekaltena@gemeentealtena.nl.