Showkorps Wilhelmina wint gouden medaille tijdens Wereld Muziek Concours

1 augustus 2022, 16:45


Lokaal Nieuws

SLEEUWIJK – Showkorps Wilhelmina uit Sleeuwijk heeft zaterdag opnieuw een gouden medaille gewonnen op de marswedstrijden tijdens het Wereld Muziek Concours in Kerkrade. De muzikanten kwamen uit in de World Division en behaalden een score van 86.63 punten.

Ook in 2013 wist Showkorps Wilhelmina een gouden plak te veroveren op het Wereld Muziek Concours. Showkorps Wilhelmina laat op Facebook weten: “Samen musiceren, presteren en vooral plezier maken is waar we het voor doen. En dat kwam deze dag allemaal samen. Wij bedanken onze supporters voor hun support tijdens deze lange dag in Kerkrade. Veel dank ook aan ons ‘Gouden’ instructieteam: Gerd Kleijberg en Pim van Kan.”

Het showkorps feliciteert ook alle andere orkesten met hun prestatie op het WMC: “Geweldig dat we weer muziek met elkaar mochten maken.”