Thomas Marijnissen vertrekt naar NAC Breda

22 Juli 2022, 18:56


Sport Nieuws

WERKENDAM – Kozakken Boys en NAC Breda hebben een akkoord bereikt over het vertrek van Thomas Marijnissen naar NAC Breda.

De 23-jarige aanvaller speelde tot oktober 2017 al in de jeugd van NAC, waarna hij zijn voetballoopbaan om privéredenen onderbrak. In 2020 kwam hij naar Kozakken Boys. Marijnissen en NAC kwamen er al eerder uit en de overeenkomst tussen beide clubs is nu ook rond. In de overeenkomst is onder meer een oefenwedstrijd tussen Kozakken Boys en NAC opgenomen. Marijnissen tekent een twee-jarig contract bij de Bredase club uit de Keuken Kampioen Divisie. 

De opvolger van Marijnissen bij Kozakken Boys lijkt ook al gevonden te zijn, want donderdag trainde Giovanni Büttner mee bij de club. De 23-jarige aanvaller komt uit de jeugdopleiding van Vitesse en heeft een verleden bij Go Ahead Eagles. Sinds 2019 stond hij onder contract bij TOP Oss, waarvoor hij twee keer scoorde. Na twee oefenduels besluit Kozakken Boys of ze Büttner een contract gaan aanbieden.