Exposities bij Maaswaarden ouderenzorg

15 Juli 2022, 21:15


Regio Info

WIJK EN AALBURG – Bij Maaswaarden ouderen, locatie Wijkestein aan de Azaleastraat 26 in Wijk en Aalburg, zijn de komende periode een aantal exposities te zien.

Op de begane grond exposeert nu waarschijnlijk voor de vierde of vijfde keer Riet Scherff. Maar nu zou het weleens de laatste keer kunnen zijn. Haar productiviteit is intussen niet zo groot meer als voorheen en door omstandigheden kan ze ook niet zo vaak meer met schilderen bezig zijn. Daarom zijn er in Wijkestein de laatste producten te bekijken en ook te kopen.

Op de eerste etage exposeert schildersgroep Artemisia. Zij komen iedere woensdagmiddag in BuBeClu in Wijk en Aalburg bij elkaar. Er wordt op verschillende niveaus geschilderd en de materialen, die gebruikt worden, zijn voornamelijk olie- of acrylverf. De achtergrond van deze kunstgroep is heel divers.

In het atrium van Wijkestein staat een vitrinekast. Hierin is ook  een verzameling te zien. Op dit moment is er in de vitrinekast een verzameling spullen uit ‘grootmoederstijd’ te zien afkomstig van Pietje van der Ven. U kunt deze expositie dagelijks komen bekijken van 09.00 tot 20.00 uur.