Zomerfeesten Almkerk 1 t/m 13 augustus

3 Juli 2022, 12:46


Regio Info

ALMKERK – Ieder jaar bruist Almkerk aan het einde van de zomervakantie met de Zomerfeesten. Voor editie 2022 is er door werkgroep PLONS weer een meer dan compleet programma opgezet.

De zomerfeesten worden afgetrapt op maandag 1 augustus met het Timmerdorp. Vaste prik tijdens timmerdorp, de Kindershowavond op woensdag 3 augustus. Donderdag 4 augustus is de allereerste feestavond en die is dit jaar in Après Ski thema met artiesten Immer Hansi, Arjon Oostrom en Partyfriex. Daarna volgen de feesten Slam! On Tour op vrijdag 5 augustus en Back To The 90s and 00s op zaterdag 6 augustus. Maandag 8 augustus is er een Drive-In Bioscoop en op dinsdag 9 augustus wordt bepaald die Het Sterkste Duo van Almkerk is. Op woensdag 10 augustus is er een tentquiz, donderdag 11 augustus zet de WC-Experience de tent op zijn kop en vrijdag 12 augustus is het Urban Friday. Tot slot op zaterdag 13 augustus kan je een Solextocht maken door Altena, ga je voor een hapje en een drankje naar het Foodtruckfestival geniet je van de Top 50 van Almkerk.

De zomerfeesten worden ieder jaar georganiseerd door werkgroep PLONS, als onderdeel van Stichting Jeugdwerk Almkerk ‘De Soos’. Kijk voor alle informatie en het complete programma wat sportief, creatief en muzikaal is, voor jong en oud, op de website www.zomerfeestenalmkerk.nl op op de Facebook pagina ‘zfalmkerk’.