De eerste Uitmarkt Altena is in aantocht

3 Juli 2022, 12:27


Regio Info

ALTENA – De eerste Uitmarkt Altena staat gepland op zaterdag 10 september. Verenigingen kunnen zich vanaf nu aanmelden om deel te nemen.

Een Uitmarkt in Altena! Op zaterdag 10 september vindt dit voor de eerste keer plaats, in het Arsenaal in Woudrichem. Alle (muziek-)verenigingen, organisaties, koren of toneelgezelschappen kunnen zichzelf onder de aandacht brengen door mee te doen aan de Uitmarkt. Het is vanaf nu mogelijk om aan te melden om mee te doen, of u kunt eerst meer informatie vragen. Stuur daarvoor een e-mail aan Ina Schouten via i.schouten@gemeentealtena.nl.

De Uitmarkt Altena is een initiatief van de adviescommissie Cultuur van de gemeente. Met de Uitmarkt wil de commissie het culturele leven in Altena stimuleren.