A27 bij Hank dicht door ongeval met meerdere voertuigen

21 Juni 2022, 08:02


Hulpdiensten

HANK – De A27 is tussen Hank en de richting van Raamsdonksveer afgesloten in verband met een ongeval. Bij het ongeval zijn meerdere voertuigen betrokken.

Het ongeval gebeurde dinsdag ochtend net na 7.00 uur. Hierbij zijn meerdere hulpdiensten opgeroepen, waaronder een traumahelikopter. Om hulpdiensten de ruimte te bieden, is de weg afgesloten. De politie gaat onderzoek doen naar het ongeluk en de verwachting is dat de afhandeling van het hele incident tot het middaguur duurt. Verkeer richting Breda wordt aangeraden om via de A15, A2 en A59 te rijden over Den Bosch en Waalwijk.

Rijkswaterstaat: ‘Er staat een file van tien kilometer met ingesloten verkeer kan het incident niet passeren. Er wordt een fysieke afzetting gecreëerd, zodat het ingesloten verkeer veilig teruggeleid kan worden. Weggebruikers richting Gorinchem moeten ook rekening houden met vertraging. Bij Oosterhout staat een kijkersfile.’