Beachsoccer op de Copakadijk

7 Juni 2022, 18:05


Sport Nieuws

WERKENDAM – De openingsronde van de eredivisie beachsoccer wordt op zaterdag 18 juni gespeeld op het prachtige nieuwe veld bij Beachsport Vereniging Werkendam. Deze nieuwe thuishaven van BS Altena is gastheer voor deze zomerse voetbalcompetitie op het zand.

Meerdere bekende regiovoetballers spelen samen in het team van BS Altena tegen andere teams uit diverse delen van het land. Tijdens deze competitie doen de teams meerdere locaties aan. De verwachting is dat de eerste wedstrijd wordt gespeeld rond 10.00 uur, waarna gedurende de dag van meerdere wedstrijden genoten kan worden. De laatste wedstrijd van deze eerste ronde is gepland aan het einde van de middag.

De toegang is gratis, publiek is welkom. De Copakadijk is gelegen aan de Werkina 1 in Werkendam, achter het zwembad, tegenover de tennisbanen.