PostNL pakket- en briefautomaat in Veen

3 Juni 2022, 20:48


Lokaal Nieuws

VEEN – Ook de inwoners van Veen kunnen nu 24 uur per dag, zeven dagen per week pakketten ontvangen en versturen. Sinds deze week staat er namelijk een pakket- en briefautomaat van PostNL op de Groeneweg, bij de Jumbo Supermarkt.

Deze automaat betekent een nieuwe stap in de service naar de inwoners van Veen en voor PostNL een volgende stap in de uitrol van de pakket- en briefautomaten. Vanaf nu kunnen consumenten in Veen terecht bij de innovatieve pakket- en briefautomaat van PostNL om hun pakketten te ontvangen en hun brief en/of pakket te versturen. 

De automaat is geschikt om brieven en pakketten te versturen en te ontvangen, op een door de consument zelfgekozen moment. PostNL startte de proef met de pakket- en briefautomaat eind 2016 met vijftien automaten in Almere. In 2017 volgden Limburg en Tilburg waarna een verdere landelijke uitbreiding volgde. PostNL blijft zijn netwerk uitbreiden op basis van de wensen van zakelijke klanten en consumenten, daar horen ook deze automaten bij. Inmiddels staan er zo’n 260  door heel Nederland.