Ongeluk op knooppunt Gorinchem zorgt voor flinke vertragingen

3 Juni 2022, 17:19


Hulpdiensten

REGIO – Vrijdagmiddag 3 juni was het erg druk op de Nederlandse snelwegen vanwege de start van het Pinksterweekend. Rond 16.30 uur stond er ruim 500 kilometer file.

Bij knooppunt Gorinchem gebeurde rond 15.30 uur een ongeluk op de parallelbaan van de A15 bij knooppunt Gorinchem. Het incident betreft meerdere personenauto’s en ook een vrachtwagen. Daardoor stonden er flinke files op zowel de A15 als op de A27 rond knooppunt Gorinchem. Er waren meerdere verbindingswegen dicht, waaronder de lussen van de A27 richting Rotterdam. De verbindingswegen vanuit Nijmegen (A15) naar Utrecht en Breda waren ook afgesloten op het knooppunt.

Update 17.15 uur: Rijkswaterstaat verwacht de weg rond 19.00 uur weer geheel vrij te geven.