Vanaf 1 mei zomerdienstregeling bij Riveer

26 april 2022, 09:35


Lokaal Nieuws

REGIO – Vanaf mei start het toeristische seizoen bij Riveer. Dit betekent dat vanaf zondag 1 mei in de weekenden weer doorgevaren wordt naar Slot Loevestein en Fort Vuren. Ook gaan alle verbindingen weer op zondag varen.

Naast het veer Brakel zullen ook het autoveer tussen Aalst en Veen en de voet- en fietsveren rondom Gorinchem weer op zondag varen. In de maanden mei en juni is er in de weekenden een vaste veerverbinding naar toeristische trekpleisters Slot Loevestein en Fort Vuren. Op zaterdag en zondag (en op Hemelvaartsdag en Tweede Pinksterdag) gaat er vanaf 12.15 uur ieder uur een afvaart vanuit Gorinchem, via Woudrichem. Wilt u al eerder naar Loevestein, dan vaart Riveer op reservering om 9.55 uur een extra rechtstreekse rit vanuit Gorinchem.

Wilt u gebruik maken van deze vroege overtocht op zaterdag of zondag? Reserveer dan vooraf via telefoonnummer 0183 – 659 314 (keuze 3) en koop een Dagkaart Voet- en fietsveren via de website of de Riveer app. Met dit ticket kunt u ’s middags met het reguliere veer terug. Voor deze terugreis is reserveren niet nodig/mogelijk. Reserveren voor de vroege overtocht kan tot 22.00 uur de avond van tevoren.