Streektalenten met muziek en kleinkunst op Bevrijdingsdag

25 april 2022, 13:04


Regio Info

DUSSEN – Onze streek heeft veel te bieden en kent vele, diverse talenten. Op 5 mei is kasteel Dussen vervuld en gevuld met muziek en kleinkunst van streekgenoten.

Een mooie gelegenheid om op deze avond van Bevrijdingsdag het kasteel binnen te wandelen en te komen genieten van: Trio Vastgoed, Cor Coppoolse en Irene Bossier en Tiss Miss. De avond begint meteen al swingend, wanneer het Woerkumse Trio Vastgoed met zang, accordeon, gitaar en bas het kasteel wakker schudt. Na ongeveer drie kwartier nemen Cor Coppoolse (cello) en Irene Bossier (viool) het stokje over. Dit jonge duo uit Gorinchem onderscheidt zich door hun energieke en open manier van spelen, vanavond met stukken van o.a. Bach en Breval. De Dussense missen van Tiss Miss sluiten de avond op feestelijke wijze af, met veel humor en mooie liedjes.

U bent welkom op 5 mei 2022 om 20.00 uur, elk optreden duurt ongeveer drie kwartier. De poort blijft open om ook later binnen te wandelen. En tussen de optredens door is het gezellig toeven in het kasteel. Entree: Drie-voor-de-prijs-van-één: €10,-. Reserveren kan via www.kasteel-dussen.nl.