Agrarische Natuurvereniging Altena-Biesbosch deelde flink wat bloemzaadmengsel uit

25 april 2022, 13:10


Lokaal Nieuws

ALTENA – Donderdagavond 21 april heeft de Agrarische Natuurvereniging Altena-Biesbosch weer haar bloemzaadmengsel uitgedeeld aan veel bewoners in Altena.

Het weer was prachtig dus vele inwoners kwamen op de fiets en hadden tijd voor een gezellig praatje. Met dank aan alle enthousiaste deelnemers, ziet de Agrarische Natuurvereniging Altena-Biesbosch uit naar een bloeiend Altena in de zomer. Voorafgaand aan deze avond, was voorzitter Minette Straver-van de Wetering bij de moestuin van de school in Eethen. Zij deelde daar het eerste zakje bloemenzaad uit aan Myrthe Paans, die bij de school de kinderen en leerkrachten begeleidt bij het werken in de moestuin.

De kinderen van groep 8 kregen ieder een zakje bloemenmengsel mee naar huis en bij de ingang van de moestuin gaat Myrthe ook het bloemenmengsel uitzaaien. De moestuin zag er al prachtig uit, dat wordt nu ook een mooi bloemenfeest. Het project is opgestart omdat het belangrijk gevonden wordt dat kinderen weten waar hun voedsel vandaan komt en daar sluit de visie van de Agrarische Natuurvereniging natuurlijk prima bij aan.