Schrijverscafé met Annemarie Bon

24 april 2022, 13:18


Regio Info

WOUDRICHEM – Bij het schrijverscafé ontmoet je mensen met dezelfde passie voor het schrijven van een eigen boek. Het idee is dat je eens in de zoveel tijd samenkomt om ervaringen uit te wisselen en met elkaar mee te denken. Zo nu en dan nodigen we een ‘ervaringsdeskundige’ uit om kennis te delen.

Annemarie Bon is te gast bij het eerste Schrijverscafé. Ze gaat onder andere in op het schrijven van je eigen boek. Hoe plot je je verhaal? Hoe kom je tot de hoofdpersonen? En hoe bedenk je de titel? Annemarie heeft ook aandacht voor het schrijven van een prentenboek en het vinden van een passende illustrator. En hoe pak je het een en ander aan bij het schrijven van gedichten? En als je je werk af hebt, hoe vind je dan een uitgever en hoe promoot je je werk?

Kortom alles wat je moet weten om je eigen werk uit te brengen. Welkom op maandag 9 mei tussen 19.30 en 21.00 uur in De Werf te Woudrichem. Niet leden betalen € 12,50 en leden van de bibliotheek € 10,00. Aanmelden doe je op bibliotheekaltena.nl.