Breng tuinafval en haal compost

24 april 2022, 13:12


Regio Info

ALTENA – Bent u ook zo lekker bezig in de tuin? Vanaf 7 mei kunt u voortaan iedere eerste zaterdag van de maand gratis compost afhalen bij VGR/Verschoor.

De compost is gemaakt van het tuinafval dat inwoners van Altena brengen bij Verschoor. Helemaal circulair dus! Gebruik de compost om de grondstructuur van uw tuin te verbeteren. Als u compost wilt halen, dan is er een shovel die uw aanhanger kan beladen. Voor het vullen van plastic zakken of emmers neemt u zelf een schep mee. Er is maximaal 1 m3 per huishouden.

VGR/Verschoor is gelegen aan de Provincialeweg Zuid 51 in Almkerk. Dit kan op de tijden dat u ook groenafval kunt brengen, van 08.30 tot 12.30 uur. Het maandelijks verstrekken van compost is een pilot. Als het goed verloopt gaat de gemeente Altena ermee door.