Raymond Ceulemans komt naar Drongelen

15 april 2022, 17:35


Regio Info

DRONGELEN – Raymond Ceulemans is zonder twijfel één van de bekendste namen uit de biljartwereld. Niet alleen in België en Nederland, maar wereldwijd. Deze beroemdheid komt naar Drongelen.

Dat Drongelen toch wel iets met biljarten heeft, mag wel gezegd worden. Zo kan er gebiljart worden in het dorpshuis, heeft Dick Jaspers er al eens een demonstratie gegeven en heeft Drongelen sinds dit biljartseizoen ook een biljartverening. In dit rijtje kan nu toegevoegd worden dat Raymond Ceulemans naar dorpshuis De Oude School in Drongelen komt om een demonstratie te geven. Als biljartliefhebber wil je dat toch meemaken? Vrijdagavond 6 mei om 20.00 uur zal hij afstoten. De deuren gaan om 19.30 uur open.

Het zal een informatieve, educatieve en vooral een gezellige avond worden. Met anekdotes, uitleg van moeilijke ballen en het is de bedoeling dat er een aantal mensen een potje spelen tegen Raymond Ceulemans. Kaarten kosten € 14,00 per stuk en zijn vanaf heden te bestellen via ceulemans@dorpshuisdrongelen.nl.