Vermiste jongen uit Almkerk weer terecht

13 april 2022, 08:52


Hulpdiensten

ALMKERK – De 14-jarige jongen uit Almkerk die sinds maandag werd vermist, is terecht. De jongen is volgens de politie dinsdag in goede gezondheid aangetroffen in België.

Zijn ouders hadden de politie eerder gealarmeerd nadat de jongen niet was thuisgekomen. Dinsdagmiddag rond 13.30 uur werd een Burgernetmelding verspreid waarin expliciet de Wouwse Tol bij Bergen op Zoom en de grens met België werden genoemd. Hoewel zijn ouders hem ‘s middags als vermist hadden opgegeven, bleek hij die dag ook al niet naar school te zijn geweest. De politie ging ervan uit dat de jongen uit vrije wil was vertrokken.

De politie Midden en West Brabant vroeg via sociale media aandacht voor de vermissing van de tiener. Op sociale media werden berichten over de vermissing van de jongen massaal gedeeld. Dinsdagavond liet de politie Zeeland weten een vermoeden te hebben dat de jongen mogelijk in Zeeland was. De jongen is uiteindelijk in goede gezondheid in België aangetroffen.