Jongen (14) uit Almkerk in goede gezondheid gevonden

12 april 2022, 12:06


Hulpdiensten

ALMKERK – Update: De vermiste jongen is in goede gezondheid gevonden.

De 14-jarige jongen uit Almkerk is maandag als vermist opgegeven nadat hij niet is thuis gekomen. Dat meldt de politie op Facebook.

Hij draagt een kaki kleurig bomberjack, een lichtblauwe spijkerbroek en rijdt op een wit/oranje fiets van de Postcodeloterij. De vermiste jongen vertrok maandag naar school in Sleeuwijk maar is daar nooit aangekomen. Sindsdien is zijn familie naarstig op zoek naar hem.

De 14-jarige jongen liet geen briefje achter en heeft ook niets gezegd op het moment dat hij naar middelbare school Schans in Sleeuwijk vertrok. Maandagavond bracht de politie het bericht naar buiten dat de jongen vermist wordt. De politie roept op om uit te kijken naar de 14-jarige jongen. Mensen die de jongen gezien hebben of weten waar hij verblijft worden verzocht om zo spoedig mogelijk contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.