Marianne Vos Wielerfestival op 30 april

10 april 2022, 10:44


Sport Nieuws

WIJK EN AALBURG – Op zaterdag 30 april wordt het Marianne Vos wielerfestival gehouden in en rond Wijk en Aalburg.

De toertocht gaat over de trainingsroutes van Marianne. De tocht is goed uitgepijld en voert de renners door de Biesbosch, Altena en de Bommelerwaard. Er zijn afstanden van 60, 100 of 150 kilometer. De start, doorkomst én finish vindt plaats op het festivalterrein in Wijk en Aalburg. Voor de kinderen is er de Kids Clinic. Fiets met Marianne en vraag haar het hemd van haar lijf. De tocht is speciaal voor kinderen uit groep 6, 7 en 8 of voor kids die zijn aangesloten bij een wielerclub en vallen onder de jeugdcategorie 8 tot en met 14 jaar.

Iedereen is van harte welkom om te komen kijken. De eerste renners starten om 08.30 uur. De ontvangst voor de Kids Clinic is vanaf 12.00 uur. U kunt gratis parkeren op het evenemententerrein van Multifunctioneel Centrum D’Alburcht aan de Perzikstraat 14a in Wijk en Aalburg. Kijk op https://mariannevoswielerfestival.nl voor alle informatie.