Nico van Mourik aan de slag als formateur in Altena

2 april 2022, 06:12


Lokaal Nieuws

ALTENA – Woensdag 30 maart werd het advies van de informateur, de heer Roel Augusteijn, bekend om met de huidige coalitiepartijen CDA, AltenaLokaal, SGP en Progressief Altena de onderhandelingen voor een nieuw college in Altena te starten.

Vrijdag 1 april hebben de vier beoogde coalitiepartijen gezamenlijk een formateur aangezocht in de persoon van Nico van Mourik. Nico van Mourik was directeur van de Omgevingsdienst Midden en West-Brabant en daarvoor algemeen directeur bij de Veiligheidsregio Midden en West-Brabant.

Onlangs rondde hij een opdracht af voor de gemeente Dordrecht. De heer Van Mourik heeft affiniteit met Altena. Vanaf maandag 4 april start de heer Van Mourik zijn werkzaamheden als formateur voor gemeente Altena.