Feestelijke heropening marktplein Wijk en Aalburg

1 april 2022, 11:47


Lokaal Nieuws

WIJK EN AALBURG – Op donderdagmiddag 31 maart heeft wethouder Hans Tanis het marktplein in Wijk en Aalburg heropend.

Na enkele weken van verbouwing is het vernieuwde plein weer open. Er zijn meer parkeerplaatsen aangelegd voor auto’s, meer plaatsen ingericht voor het parkeren van fietsen en de looproute voor voetgangers is verbeterd. Verder komen er fietsoplaadpunten en krijgt het plein meer groen door het plaatsen van extra bomen.

Wethouder Hans Tanis is blij dat een langlopende wens vanuit de ondernemers en winkelend publiek in Wijk en Aalburg is uitgevoerd: “Samen met omwonenden en ondernemers hebben we als Altena plannen gemaakt die we nu gerealiseerd hebben. Dit is een upgrade van het gebied, dat nu functioneel is ingedeeld. Een verbetering voor de inwoners en voor de ondernemers in het centrum van Wijk en Aalburg.”